Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top
m

BVH projectontwikkeling

Tussen de Burgemeester Woltersstraat en het Emmahof in Heesch zal in opdracht van BVH Projectontwikkeling door bouwbedrijf Gebroeders van Herpen binnenkort het nieuwbouwplan “Hof van Berchem” gerealiseerd gaan worden, een prettige nieuwe woonomgeving voor de senioren bewoners van de gemeente Bernheze, met een verwijzing naar Johannes van Berchem, die van 1836 tot 1851 burgemeester van Heesch was.

Het Hof van Berchem zal bestaan uit 5 fraaie patio- en 8 evenzo mooie levensloopbestendige woningen die allemaal een oriëntatie op het binnengebied van het plan krijgen, ‘het hof’; een groenrijk ingericht autoluw gebied dat de sociale verbinding bevordert en zorgt voor mooie ontmoetingen tussen bewoners. De woningen passen perfect in de omgeving en bij het dorpse karakter en hebben een ingetogen maar krachtig ontwerp met warme kleuren en een doorlopend lijnenspel.

Alle woningen worden gebouwd volgens strenge energie-eisen en zijn volledig gasloos. Elke woning wordt voorzien van HR++ isolatieglas, dak-, gevel- en vloerisolatie. Er worden zonnepanelen geplaatst en er komt een warmtepomp. Dit alles draagt bij aan de duurzaamheid, de energiezuinigheid én het wooncomfort.

Dankzij de rust, het sociale karakter en de moderne faciliteiten kun je in het Hof van Berchem zorgeloos wonen!