Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

Bel ons: 0412-206080

De La Sallestraat 10, 5384 NK Heesch

Mail: info@bvhontwikkeling.nl

Top
m

BVH Ontwikkeling

Aan de Burgemeester Woltersstraat in Heesch is BVH projectontwikkeling de trotse eigenaar geworden van een ruime kavel. MRArchitectuur is gevraagd om hier een uniek stukje Heesch te gaan ontwerpen. Blijf onze social media en website in de gaten houden voor het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

.

Tussen Burgemeester Woltersstraat en Emmahof wordt na de sloop van een verouderde loods en woonhuis op een smal L-vormig perceel het nieuwe plan ‘Hof van Berchem’, voorheen ‘Woltershof’ gerealiseerd.

.

Hof van Berchem bestaat uit 5 patio- en 8 levensloopbestendige woningen. Deze woningen zijn toegankelijk vanuit de Burgemeester Woltersstraat. De oriëntatie van de woningen is gericht op het binnengebied: ‘het hof’. De achtertuinen vormen de begrenzing van het gebied. Deze oriëntatie bevordert de sociale controle en ontmoeting tussen de bewoners. Het hof is autoluw en wordt grotendeels groen ingericht zodat het prettig verblijven is.