Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

Bel ons: 0412-206080

Kantoor: Canadabaan 16 (2e verdieping)
5388 RT Nistelrode

Mail: info@bvhontwikkeling.nl

Top

DE ERVEN HEESCH PROJECT NIEUWBOUW

NIEUWBOUWPROJECT DE
ERVEN IN HEESCH

Nieuwbouwwijk De Erven ligt in Heesch in het gebied tussen de Bosschebaan, Bunderstraat, de Nieuwe Erven en de bebouwde kom.

Fase 1 zal gerealiseerd worden in het gebied tussen de Zoggelsestraat, de Kruishoekstraat (tegenover van den Heuvel) en tuincentrum Meijs.

Het plan

In totaal komen er ruim 408 nieuwe koop- en huurwoningen in 3 gebieden. Het gebied tussen het verlengde van de Beemdstraat en de Zoggelsestraat is fase 1.

Stedenbouwkundige opzet

De oorspronkelijke wegenstructuur en verkavelingspatroon vormen de hoofdingrediënten van  de stedenbouwkundige opzet. De Zoggelsestraat, Beemdstraat, Nieuwe Erven en Kruishoekstraat zijn de ruimtelijke dragers van het plan. De Kruishoekstraat krijgt het karakter van een brede laan met groenbermen en parallelwegen. De Zoggelsestraat en Nieuwe Erven sluiten aan bij de lanen in het buitengebied. Aan de lanen komen vrijstaande woningen en tweekappers. In de gebieden tussen de lanen wordt dichter gebouwd. Hier ontstaan 3 verschillende woonbuurten met elk een andere stijl van inrichting van het openbaar gebied en bouwstijl van de woningen.

Woningen

In de 1e fase worden door Blouww & en van Herpen 21 (sociale) huurwoningen, 5 rijwoningen (koop) en 6 twee-onder-een-kapwoningen (koop) gerealiseerd.

HOEK- EN TUSSENWONINGEN

OMGEVING

Heesch is een prachtig dorp en bied diverse activiteiten.

Heesch is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Oorspronkelijk was Heesch een zelfstandige gemeente. Sinds 1 januari 1994 maakt Heesch deel uit van de gemeente Bernheze welke verder bestaat uit de kernen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.

De architect

De Erven is een nieuwe uitbreidingswijk, gelegen aan de rand van Heesch. De wijk is opgedeeld in verschillende buurten, ieder met hun eigen sfeer en identiteit. Voor de wijk Rieterf gaf het beeldkwaliteit plan aan, dat een sfeer beoogd werd zoals die uit de jaren dertig. Dat betekent dat de woningen, een horizontale belijning, dakoverstekken en mooi metselwerk met zorgvuldige detaillering, dienden te hebben. In die lijn hebben we onze woningen opgezet waarbij er ook eigentijdse elementen zijn toegevoegd.

De verschillende woningen hebben ieder hun eigen beeld maar worden onderling tot één geheel gekoppeld door hetzelfde kleur- en materiaalgebruik. Tegelijkertijd is er verbinding gezocht met andere woningen in de wijk zodat er een mooie, evenwichtige wijk ontstaat, waarin het goed wonen is!

De makelaar

Het is heerlijk wonen in de duurzame nieuwbouwwijk De Erven. Die kenmerkt zich door royale groene percelen, een gemoedelijke, dorpse sfeer en een nostalgische uitstraling.

De woonstraten lopen van oost naar west. Daartussen liggen noord-zuid-verbindingen. Het parkeren is mogelijk rondom deze verbindingen. De woonstraten zijn ruim opgezet en zijn vrij zijn van doorgaand verkeer en intensief parkeren. Daardoor is het er fijn wonen.

In de groeigemeente Heesch vind je alle dagelijkse voorzieningen. Aan het gezellige plein ‘t Dorp bevinden zich diverse restaurants, terrassen en winkels. Er zijn meerdere supermarkten aanwezig. Op het gebied van basisscholen, verenigingen en sportaccommodaties is er voldoende keuze. Bijzonder is jachtslot De Berkt (in de volksmond ‘het Kasteeltje’) uit 1754. Ook wat betreft natuur is Heesch goed bedeeld. Het dorp ligt tussen de typisch Brabantse landerijen en fraaie natuurgebieden zoals de Hooge Vorssel, De Maashorst en de Geffense Bosjes.

Mocht je besluiten om voor een woning in project de Erven te kiezen, dan begeleiden de makelaars je in het volledige kooptraject. Ze bemiddelen, adviseren en fungeren als vraagbaak.

Als je nog twijfelt, wellicht omdat jouw huidige woning nog niet is verkocht, dan kun je bij Walboomers & Timmers woning- / bedrijfsmakelaar terecht. De makelaars bieden een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning aan.

Maak nu een afspraak, dan weet je binnenkort ook wat jouw huis waard is. En dan weet je snel of een overstap naar een nieuwbouwwoning aan De Erven tot de mogelijkheden behoort.
Voor meer informatie bel: 0412-45 54 96.