Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

13 LUXE
APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN OSS

Het plan

In augustus 2021 is appartementengebouw Cross opgeleverd. Dit gebouw beschikt over 13 luxe stadsappartementen. Het appartementengebouw gerealiseerd aan de rand van de binnenstad van Oss is o.a. voorzien van een open binnentuin en liftinstallatie. De appartementen zijn 2- en 3-kamerappartementen en variëren tussen de ca. 60 en ca. 70 vierkante meter. Het gebouw is voorzien van een karakteristieke gevel, welke goed tot zijn recht komt nabij een aantal andere prachtige panden in de Kruisstraat.

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over dit project of like onze Facebook-pagina zodat je altijd gemakkelijk op de hoogte blijft.

OMGEVING

Appartementencomplex CROSS ligt op een steenworpafstand van tal van voorzieningen in de Osse binnenstad. Zo kunnen liefhebbers van kunst en cultuur terecht bij Museum Jan Cunen, dat gehuisvest is in een monumentale villa uit 1888. In het verlengde hiervan ligt het theater De Lievekamp. Het theater De Lievekamp presenteert een hoogwaardig programma op het gebied van professionele- en amateurkunst. Vanuit de appartementen aan de Kruisstraat heeft u prachtig uitzicht op het stadspark en het cultuurpodium de Groene Engel. Het centrum van Oss leent zich ook uitstekend voor een hapje en een drankje, of u er nu ’s middags of ’s avond belandt. Er zijn namelijk een tal van horecavoorzieningen aanwezig in het bruisende stadscentrum van Oss. Oss is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, Oss heeft namelijk 2 treinstations en goede busverbindingen. U kunt zich met de auto ook goed verplaatsen door de goede aansluiting op het hoofdwegennet.

 

In plaats van deze stadse levendigheid kun je ook kiezen voor een locatie waar meer rust heerst. Restaurant Clemens is zo’n plek midden in de natuur. Wandelen door bosgebied Vier Winden of Landerij Van Tosse. Of fietsen door Megen, Ravenstein, Lith of De Maashorst.

 

Oss verveelt dus niet snel. Mocht de verveling toch toeslaan, besef dan dat de stad centraal ligt. Met de trein ben je zo in Nijmegen of ’s-Hertogenbosch. Met de auto ook. De nieuwe Weg van de Toekomst zorgt voor een verbeterde aansluiting op het hoofdwegennet. Maar het is misschien nog wel fijner en gezonder om de F59 te nemen: de twintig kilometer lange fietsroute die Oss en Den Bosch met elkaar verbindt.

Het ontwerp

Elk appartement heeft een eigen ruime buitenruimte, op de begane grond is dit in de vorm van een eigen tuin. De appartementen op de verdieping hebben balkons, gelegen aan de Kruisstraat of aan de andere zijde met uitzicht op het levendige Jurgensplein. Elk appartement heeft een ruime woonkamer / keuken, badkamer, berging/technische ruimte apart toilet en een of twee slaapkamers.

De appartementen worden gerealiseerd volgens de laatste eisen, wat betekend dat ze niet worden aangesloten op het gasnetwerk. De warmte wordt geleverd door een energiezuinige warmtepomp en op het dak liggen zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat er aanzienlijk minder energie verbruikt zal worden, wat weer positief is voor het milieu en de portemonnee van de nieuwe bewoners.

De makelaar

Wordt uw interesse in deze fraaie nieuwbouw stadsappartementen gewekt? Dan kunt u voor meer informatie, bijvoorbeeld over de indeling, de afwerking/inrichting, de huurprijzen, energiezuinigheid etc. terecht bij Walboomers & Timmers woning-/ bedrijfsmakelaars. Ook het benodigde inschrijfformulier kunt u via ons opvragen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en advies op maat? Neem dan contact op.