Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

DE ONTWIKKELING VAN NU, VOOR HET WONEN VAN DE TOEKOMST. WELKOM BIJ BVH PROJECTONTWIKKELING

De woningbehoefte in Nederland is groot op het moment. Voor starters op zoek naar een eigen plek, gezinnen die groter willen wonen en ouderen die terug willen naar de kern van het dorp of stad waar ze vandaan komen. Wij speuren voortdurend naar locaties die voldoen aan de wensen van de beoogde doelgroep. Door ons worden woningen gebouwd volgens de laatste normen en bouwbesluit. Energiezuinigheid en nul-op-de-meter zijn termen die veel gehoord zijn, wij weten wat het inhoud om dergelijke projecten te realiseren.

ONZE WERKWIJZE

BVH projectontwikkeling ontwikkelt al geruime tijd woningbouw projecten in de regio Noord-Oost Brabant. Wij werken in het ontwikkelingstraject nauw samen met diverse stakeholders, zoals grondeigenaren, woningcorporaties, gemeenten en makelaars.Op deze manier spelen wij direct in op de vraag in de markt en kan doet daarmee recht aan eisen binnen gemeentelijke woningbouw opgaven.

De kijk op wonen is aan flinke veranderingen onderhevig. De veranderende samenleving vraagt om andere woonoplossingen dan voorheen. BVH projectontwikkeling inspireert lokale bewoners en bestuurders omtrent nieuwe woonvormen, locaties, draagvlak en algehele haalbaarheid. En biedt de mogelijkheid tot het onder haar verantwoordelijkheid uitvoeren van deze woonvormen voor individuele of groepsmatige bewoning.

BVH Projectontwikkeling staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek met eigenaren van grond en/of vastgoed.