Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

NIEUWBOUWPROJECT 8 XL-TWEEKAPPERS. 2
HOEKWONINGEN EN 2 TUSSENWONINGEN

Fijn wonen in Heesch

Aan de rand van het Brabantse dorp Heesch ligt de nieuwe wijk De Erven. Een ruim opgezette wijk met rondom de rust en het groen van natuur. Wonen nabij het gezellige centrum van Heesch met supermarkten, horeca en allerlei winkels dichtbij.

Via verschillende uitvalswegen in de buurt ben je in een paar minuten op de snelweg A50 richting Nijmegen of ‘s-Hertogenbosch. En met de fiets of bus sta je ook zo in het centrum van Oss of bij een van de treinstations in de buurt. Binnen De Erven is het Boserf ontwikkeld. Hier zijn acht ruime XL-tweekappers, twee hoekwoningen en twee tussenwoningen gerealiseerd. De wijk ligt in landelijk gebied waarbij veel aandacht is besteed aan de inrichting van straten en pleintjes. Ideaal voor gezinnen met jonge of wat oudere kinderen.

TYPE F - BOUWNUMMER 47 EN 48

TYPE G - BOUWNUMMER 49, 50, 57 EN 58

TYPE H - BOUWNUMMER 51 T/M 54

TYPE I - BOUWNUMMER 55 EN 56

OMGEVING

Heesch is een prachtig dorp en bied diverse activiteiten.

 

Heesch is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Oorspronkelijk was Heesch een zelfstandige gemeente. Sinds 1 januari 1994 maakt Heesch deel uit van de gemeente Bernheze welke verder bestaat uit de kernen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.

De makelaar

Walboomers-Timmers Makelaars begeleidt de koper in het kooptraject. Ook kun je er terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning. Maak nu een afspraak, dan weet je binnenkort ook wat jouw huis waard is. Voor meer informatie bel: 0412-45 54 96.