Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

Centraal en ruim wonen

AAN DE MEESTER VAN COOTHSTRAAT IN LITH

De centrale ligging in het mooie Lith biedt u alle gemakken binnen handbereik. Tevens nodigt de natuurlijke omgeving uit tot ontspanning en verkenning.

 

De grote ramen van de ruime tweekapper met garage zorgen voor natuurlijk licht, waardoor de woning straalt van binnen en buiten. Gelegen op een ruim perceel, bieden deze ruime tweekappers volop mogelijkheden voor een comfortabel en ruimtelijk leven. De uitgestrekte tuin rondom de woningen biedt rust en ruimte aan het geheel. De jaren dertig architectuur geeft de woningen een tijdloze karakteristieke charme die direct in het oog springt.

Aan de Meester van Coothstraat in Lith gaan we binnenkort starten met de realisatie van twee ruime twee-onder-één-kapwoningen, evenals de renovatie van de bestaande tweekapper. Hierdoor ontstaat een passend geheel, waar oud en nieuw in hand gaan.

De gerenoveerde tweekappers, gelegen op een royaal perceel bieden eindeloze mogelijkheden voor verbouwingen. De veelzijdige ruimtes nodigen uit tot creatieve aanpassingen. De ruimte, het potentieel en de flexibiliteit maken dit een uitstekende kans om de woning naar eigen smaak in te richten.

GERENOVEERDE TWEEKAPPERS

RUIME NIEUWBOUW TWEEKAPPERS - BOUWNUMMER 1 EN 2

OMGEVING

Lith is een sfeervol en karakteristiek dorp aan de Maas

Omringd door een prachtig landschap van rivieren, polders en groene weilanden ligt het dorp Lith, met zijn historische charme, biedt Lith een fijne omgeving voor haar inwoners. De ligging aan de Maas maakt het dorp ook aantrekkelijk voor watersport- en natuurliefhebbers. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes langs de rivier en door het omliggende landschap, waar je kunt genieten van de rust en natuur.