Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

PROJECTONTWIKKELING

We ontwikkelen woningen voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en gemeenten. Of het nu gaat om een binnenstedelijk project of een plan in het buitengebied, in alle gevallen nemen we het gehele ontwikkelproces op ons. We streven naar het creëren van hoogwaardige woonomgevingen aan de behoeften en wensen van de gemeenschap. Woonomgevingen waarin het voor bewoners gezond, toekomstbestendig en fijn wonen is.

 

Hierbij zien we een groeiend belang van samenwerkingen met diverse partijen. Binnen die samenwerking zien we een grote rol voor ons weggelegd. Een rol in de communicatie, in de bouwkundige en juridische aspecten, in kennis van de (lokale) bevolkingsontwikkelingen en woonbehoeften én last but not least ondernemerschap. BVH Projectontwikkeling is er voor iedereen die op zoek is naar nieuwe woonoplossingen.

 

We ontwikkelen voor eigen rekening en risico, voornamelijk op eigen grondposities. Uiteindelijk worden de gronden daadwerkelijk ontwikkeld, dat resulterend in de verkoop van bouwkavels. Onze sterke organisatie stelt ons in staat om risicodragend te participeren. De krachtige samenwerking met Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen maakt ons een solide, kapitaalkrachtige onderneming.