Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

12 RIJWONINGEN EN 2 HOEKWONINGEN

BVH Projectontwikkeling gaat medio 2021 starten met de realisatie van 14 rijwoningen in de nieuwbouwwijk ‘De Erven’. Hiervan zullen 8 woningen in het starterssegment vallen met een zeer interessante koopsom. Een unicum in de huidige woningmarkt, waarin huizenprijzen enorm zijn gestegen.

 

Het Rieterf in Heesch

De Erven is een nieuwe wijk aan de rand van Heesch. De wijk is opgedeeld in verschillende buurten, ieder met een eigen identiteit en sfeer. Zo ademen de woningen in Rieterf de jaren twintig. Dat is te zien aan de horizontale belijning, de dakoverstekken en het metselwerk met zorgvuldig gekozen details. Ook aan eigentijdse elementen ontbreekt het niet. De verschillende woningen hebben een eigen vormgeving en uitstraling, maar vormen samen toch één geheel door hetzelfde kleur- en materiaalgebruik. Ze staan in verbinding met andere woningen in de wijk, waardoor een mooi evenwichtig totaalbeeld ontstaat. Kortom, het is hier fijn wonen. De woningen in de wijk Rieterf in Heesch worden gebouwd volgens alle normen die passen bij energiezuinig en gasloos wonen. De voordelen zijn legio: duurzaam, voordelig en minder energiekosten in de toekomst.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste projectinformatie? 

Schrijf je dan nu in door op de onderstaande button te klikken.

Wij zullen u dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen van dit project en uw gegevens delen met de betrokken makelaar; Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars.

IS JE INTERESSE GEWEKT VOOR DEZE MOOIE NIEUWBOUWWONINGEN?
Neem dan nu contact op met Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars.