Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

Het plan

Aan de Burgemeester van Erpstraat te Berghem wordt woningbouwproject De Smidse Hoeve ontwikkeld.

Welkom bij De Smidse Hoeve: Waar Geschiedenis en Modern Wonen Samenkomen

Met een knipoog naar het verleden verwijst de naam De Smidse Hoeve naar de voormalige smederij die hier gevestigd heeft gezeten. Deze historische smederij heeft een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap en heeft Berghem van 1934 tot circa 1980 gediend. Gelegen aan de historische Laanderstraat, die later werd omgedoopt tot de burgemeester van Erpstraat, biedt dit project een unieke mix van geschiedenis en modern wonen.

Woningtypes

De Smidse Hoeve bestaat uit een prachtige verzameling van 10 woningen, verdeeld over verschillende types die aan diverse behoeften voldoen. Voor senioren zijn er twee comfortabele seniorenwoningen beschikbaar, ontworpen met speciale aandacht voor levensloopbestendigheid en gemak. Deze woningen bieden een veilige en rustige omgeving, ideaal voor wie wil genieten van zijn of haar welverdiende rust.

 

Daarnaast biedt het plan een reeks rijwoningen, waaronder 3 woningen met 3 slaapkamers en een blok van 5 woningen met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Deze moderne huizen ademen de geest van vernieuwing, terwijl ze naadloos passen in de omringende historie.