Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

13 STADSAPPARTEMENTEN IN OSS

BVH Projectontwikkeling is bezig met het ontwikkelen van 13 stadsappartementen in Oss. Dit appartementengebouw zal worden gerealiseerd aan de rand van de binnenstad en worden o.a. voorzien van een open binnentuin en liftinstallatie. Er worden 2- en 3-kamerappartementen gerealiseerd, variërend tussen ca. 60m2 en 70m2. Met de bouw van deze energiezuinige appartementen zal na de bouwvak worden gestart. Het gebouw wordt voorzien van een karakteristieke gevel, welke goed tot zijn recht komt nabij een aantal andere prachtige panden in de Kruisstraat.
.
Met BVH Projectontwikkeling willen we graag inspelen op de behoefte van goedkopere woningen. Het is van groot belang dat ook aan deze doelgroep gedacht wordt. Aan de Kruisstraat in Oss gaan we 13 appartementen realiseren welke voor de verhuur op de markt zullen komen. Dit soort binnenstedelijke ontwikkelingen worden mede mogelijk gemaakt door de grote behoefte aan betaalbare woningen. De gemeente Oss denkt hier constructief in mee. Aan de Kruisstraat in Oss is besloten om de winkel op de begane grond te vervangen voor appartementen. Dit deel van de Kruisstraat valt buiten het kernwinkelgebied. De doelstelling is dat in het kernwinkelgebied de winkelpanden meer gevuld worden; vandaar dat BVH ontwikkeling er voor gekozen heeft op de beganegrond de appartementen te realiseren in plaats van wederom een winkel, met het bijbehorende risico op leegstand.
.
Aan de zijde van de Kruisstraat zullen over 3 verdiepingen 2 appartementen per verdieping gerealiseerd worden. Aan de andere zijde, de Nieuwstraat, worden 7 appartementen gerealiseerd. Het hart van het pand wordt een gezamenlijke binnentuin waar bewoners elkaar op een ongedwongen wijze kunnen ontmoeten. Deze ontmoetingsfuncties zijn steeds meer van toegevoegde waarde. Eenzaamheid bij ouderen, maar zeker ook jongeren, komt steeds vaker voor. Dit is een van de drijfveren achter het definitieve ontwerp wat afkomstig is van Henk Ariens van Ariens CS architecten & Ingenieurs uit Oss.
.
Houd deze website in de gaten voor meer informatie over dit project of like onze Facebook-pagina zodat je altijd gemakkelijk op de hoogte blijft.

Heb je interesse om een van deze stadsappartementen van Cross te huren? Stuur dan een mail naar info@bvhontwikkeling.nl