Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

5 PATIO- EN 8
LEVENSLOOP BESTENDIGE WONINGEN

Het plan

Aan de Burgemeester Woltersstraat in Heesch is BVH projectontwikkeling de trotse eigenaar geworden van een ruime kavel. MRArchitectuur is gevraagd om hier een uniek stukje Heesch te gaan ontwerpen. Blijf onze social media en website in de gaten houden voor het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Tussen Burgemeester Woltersstraat en Emmahof wordt na de sloop van een verouderde loods en woonhuis op een smal L-vormig perceel het nieuwe plan ‘Hof van Berchem’ gerealiseerd. Woltershof bestaat uit 5 patio- en 8 levensloopbestendige woningen. Deze woningen zijn toegankelijk vanuit de Burgemeester Woltersstraat. De oriëntatie van de woningen is gericht op het binnengebied: ‘het hof’. De achtertuinen vormen de begrenzing van het gebied. Deze oriëntatie bevordert de sociale controle en ontmoeting tussen de bewoners. Het hof is autoluw en wordt grotendeels groen ingericht zodat het prettig verblijven is.

OMGEVING

Heesch is een prachtig dorp en bied diverse activiteiten.

Heesch is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Oorspronkelijk was Heesch een zelfstandige gemeente. Sinds 1 januari 1994 maakt Heesch deel uit van de gemeente Bernheze welke verder bestaat uit de kernen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.

De makelaar

Walboomers-Timmers Makelaars begeleidt de koper in het kooptraject van een woning aan de Woltershof. Ook kun je er terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning. Maak nu een afspraak, dan weet je binnenkort ook wat jouw huis waard is. Voor meer informatie bel: 0412-45 54 96.