Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

TWEE HOEKWONINGEN MET DWARSKAP - TWEE HOEKWONINGEN MET OPRIT - ZES TUSSENWONINGEN

Het plan

 

Tussen het entreegebied en het reeds gebouwde deel van de Erven, komt het Vlinderf. Dit gedeelte sluit naadloos aan op de bestaande bebouwing doordat de verkaveling, straatprofielen en parkeeroplossingen in dezelfde lijn zijn doorgezet. In de verwachtende lijn ligt dat de woningen eind 2022 in verkoop zullen gaan.

 

Twee ruime hoekwoningen met een gedraaide kap, twee hoekwoningen en zes tussenwoningen. Allen voorzien van een tuin op het zuiden. Deze woningen gaan we binnenkort realiseren binnen de laatste fase van nieuwbouwplan De Erven.

 

In de nieuwe ruim opgezette wijk is fase 1 Rieterf reeds gerealiseerd. Het Boserf, fase 2, is al in aanbouw. Ook het volgende erf, dat de naam Vlindererf heeft, is ruim van opzet met veel groen. Het plan sluit aan bij de reeds bestaande wijk; De Beemd. Als overgang tussen beide delen komt een groene weide.

 

De architectuur wordt een kruising tussen het traditionalisme en de Hollandse stad. De woningen vertonen samenhangende straatbeelden met accenten op de hoeken en entrees. Speels en modern.

HOEKWONING MET DWARSKAP - BOUWNUMMERS 59 EN 68

HOEKWONING MET OPRIT - BOUWNUMMERS 63 EN 64

TUSSENWONINGEN - BOUWNUMMERS 60 - 61 - 62 - 65 - 66 - 67

WONEN AAN HET VLINDERERF

Het is hier fijn wonen.

Diana woont aan het van de Ven-erf. De wijk is ruim van op- zet en heeft veel groen, fijne fietspaden en een schitterende natuurspeeltuin. Door alle duurzaamheidsmaatregelen woon je hier prettig én betaalbaar. Hier ben je echt klaar voor de toekomst. De zolder hebben we door de ruime topgevel fijn kunnen indelen.

De oplevering door bouwbedrijf Van Herpen verliep perfect, dit kwam vooral door het hoge afwerkingsniveau van onze woning en de goede communicatie. En die grote achtertuin op het zuiden maakt het voor mij helemaal af! – Diana van Lieshout

De makelaar

Walboomers-Timmers Makelaars begeleidt de koper in het kooptraject. Ook kun je er terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning. Maak nu een afspraak, dan weet je binnenkort ook wat jouw huis waard is. Voor meer informatie bel: 0412-45 54 96.