Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

Plan voor ruim 200 woningen in Heeswijk-Dinther

BVH Projectontwikkeling slaat de handen ineen met ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte (ORR), deze samenwerking heeft geresulteerde in een nieuw woningbouwplan. Het plan voorziet in een dringende behoeft aan woningen voor zowel starters, senioren als doorstromers en biedt ruimte aan rijwoningen, rug-aan-rug woningen, levensloopbestendige seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrije sector zelfbouwkavels. De vrije sector zelfbouwkavels worden aangeboden via de ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte (ORR).
.

Voortgang 

De komende tijd wordt benut om het plan verder vorm te geven. Daarvoor zal ORR en BVH na de vakantieperiode actief in gesprek treden met omwonenden. Daarna wordt ook de procedure gestart om tot wijziging van het bestemmingsplan te komen.

November 2023 – inloopbijeenkomst

Op 28 november 2023 heeft BVH Projectontwikkeling samen met Kragten, de gemeente Bernheze en Ruimte voor Ruimte een inloopbijeenkomst gehouden. Het doel van de avond was bezoekers de informeren over het proces, het ontwerp, verkeer en het vervolgtraject. De presentatie van deze avond kunt u hieronder downloaden.  Naast directe omwonenden en bewoners uit de omliggende wijk, was er ook brede belangstelling vanuit inwoners uit Heeswijk-Dinther en van mensen woonachtig buiten het dorp. Circa 200 mensen hebben de inloopbijeenkomst bezocht.