Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

NIEUWBOUWPROJECT 4 LUXE 2/1-KAP
SEMI-BUNGALOWS

Het plan

Onder de vleugels van BVH Projectontwikkeling, in nauwe samenwerking met Makelaarskantoor Walboomers & Timmers en Architectenbureau Hendriks BNA, krijgen aan de Meursstraat te Heesch 4 luxe 2/1-kap semi-bungalows vorm.

 

Ruime en comfortabele woningen

De semi-bungalows aan de Meursstraat zullen niet alleen ruim van opzet zijn, maar ook nog eens zeer comfortabel. Want alle gewenste voorzieningen -tot de badkamer en slaapkamer aan toe- bevinden zich op de begane grond. Daarnaast biedt een nog vrij indeelbare 1e verdieping ca. 32m2 extra gebruiksoppervlakte, welke bijvoorbeeld ingericht kan worden met nog één of twee ruimtes en een 2e badkamer.

TYPE BN1 EN BN2

TYPE BN3 EN BN4

OMGEVING

Heesch is een prachtig dorp en bied diverse activiteiten.

Heesch is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Oorspronkelijk was Heesch een zelfstandige gemeente. Sinds 1 januari 1994 maakt Heesch deel uit van de gemeente Bernheze welke verder bestaat uit de kernen Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.

De makelaar

Walboomers-Timmers Makelaars begeleidt de koper in het kooptraject van een semi-bungalow in de Meursstraat. Ook kun je er terecht voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning. Maak nu een afspraak, dan weet je binnenkort ook wat jouw huis waard is. Voor meer informatie bel: 0412-45 54 96.