Altijd al sfeervol willen wonen? Wij ontwikkelen diverse nieuwbouwprojecten.

0412-206080

Cereslaan 26, 5384 VT Heesch

info@bvhontwikkeling.nl

Top

DIT IS BVH PROJECTONTWIKKELING

Bij ons is wonen nog écht maatwerk. Wij vinden dat je moet kunnen wonen zoals jij dat wilt en zoals dat bij jou past,
in een goede woning die een fijn thuis vormt voor de toekomst. Daarin gaan we heel ver.

 

BVH Projectontwikkeling is er voor iedereen die op zoeke is naar nieuwe woonoplossingen. We durven flinke herbestemmingen aan, zien mogelijkheden om wijken te vormen, hebben heldere ideeën bij toekomstbestendig wonen en zijn bereid om ondernemersrisico te dragen.

 

Dat doen we niet alleen. We zitten in op duurzame samenwerkingen met onze vaste partners. Binnen die samenwerkingen zien we een grote rol voor ons weggelegd. Een rol in de planologische, bouwkundige en juridische aspecten, in de communicatie, in kennis van de woonbehoeften en ondernemerschap.

IN ONTWIKKELING

PROJECTEN

HET LAATSTE NIEUWS

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

🏙️ Résidence De Witte in verkoop

Op dit moment zijn de negen levensloopbestendige appartementen die aan 't Dorp 11 in Heesch worden gerealiseerd beschikbaar. Jansen & van Tuijl Makelaars verzorgt de verkoop en geïnteresseerde kunnen zich nog tot en met zondag 12 mei inschrijven.

Interesse en wil je meer weten? Bekijk de appartementen via onderstaande link of neem voor de brochure contact op met Jansen & van Tuijl Makelaars.

www.bvhontwikkeling.nl/residence-de-witte/
... Bekijk meerZie minder

🏙️ Résidence De Witte in verkoop 
Op dit moment zijn de negen levensloopbestendige appartementen die aan t Dorp 11 in Heesch worden gerealiseerd beschikbaar. Jansen & van Tuijl Makelaars verzorgt de verkoop en geïnteresseerde kunnen zich nog tot en met zondag 12 mei inschrijven.
Interesse en wil je meer weten? Bekijk de appartementen via onderstaande link of neem voor de brochure contact op met Jansen & van Tuijl Makelaars.
https://www.bvhontwikkeling.nl/residence-de-witte/

Photos from Jansen & Van Tuijl Makelaars o.g.'s post ... Bekijk meerZie minder